1 Temmuz 2015 Çarşamba

iOS 8.4 Geldi, Ama Apple Music Yok!



iOS 8.4'ü bir heyecanla güncelleyen Türk iOS kullanıcıları bir sürpriz ile karşılaştı. Bu sürpriz de Apple Muisc servisinin olmayışı olarak karşımıza çıktı.


iOS 8.4 yaklaşık 2-3 saat önce dağıtıma çıktı ve birçok kullanıcı özellikle Apple Music servisini kullanmak için ilk fırsatta güncellemelerini yaptılar. Fakat beklenildiği gibi 30 Haziran'da tüm dünyada aktif olan Apple Music Türkiye'de maalesef aktif olmadı.

Apple'ın sitesindeki Apple Music bölümünde de "Çok Yakında" ibaresinin yer almasıyla ne zaman aktif olacağı belli olmayan hizmet birçok kullanıcı tarafından da tepkiyle karşılandı. Sebebinin tahminen ülkemizdeki telif hakları sorunu olduğunu tahmin ediliyor olsa da maalesef şu anda nedeni net bir şekilde belli değil.

Apple Music servisinin ülkemizde kullanıma açılmaması sebebiyle sadece Apple'ın keni müzik uygulamasındaki arayüz değişikliği dışında birşey oluşmadı. Bakalım Apple bu servisi ne zaman aktif edecek, ya da bir tarih verecek mi? İlerleyen günlerde hep beraber göreceğiz.


Related Posts

0 yorum: