17 Temmuz 2015 Cuma

Microsoft'un Yeni Büyük Ekranlı Telefonu Lumia 940 XL'ın da Özellikleri Sızdırıldı



Kısa süre önce Microsoft Cityman adını taşıyacak olan Lumia 940'ın büyük ekranlı versiyonu olacak olan Microsoft Talkman olarak ortaya çıkan Lumia 940 XL'ın da özellikleri ortaya çıktı.


Microsoft'un Windows 10 lansmanı ardından tanıtılması beklenen iki üst seviye telefonu için ilk olarak buradan Microsoft Cityman ve Talkman kod adında olacağı ortaya çıkmıştı.

Kısa süre önce sizlere buradan aktardığımız gibi GFXBench'te ortaya çıkan ve Cityman kod adlı cihazın asıl olarak Nokia RM-1106 kod adına sahip olacağı ve adının Lumia 940 olacağından bahsetmiştik.

Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır, tam halini görmek için tıklayınız.


Şimdi ise Nokia Power User adlı kaynaktan Lumia 940 XL'ın donanım detayları da ortaya çıktı.

****l gövde ve ince bir tasarıma sahip olacak Lumia 940 XL, 5.7 inç 2K çözünürlüğündeki ekran bulunduracak. 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 810 çipseti ve Adreno 430 grafik işlem birimine ve 3GB RAM'e yer verecek. 32 GB MicroSD kart destekli depolama alanı barındıran telefon 20MP PureView arka ve 5MP ön kamera ile günümüzün şartlarını karşılayan fotoğraf kalitesi sunmakta.

Telefonunuzu bir televizyona bağlayıp bilgisayar gibi kullanmanızı sağlayan Continuum özelliğini destekleyecek olan telefonda retina tarayıcısı da bulunacağı, aynı zamanda USB-C teknolojisine sahip olacağı iddia ediliyor.

Related Posts

0 yorum: