19 Mayıs 2016 Perşembe

Telefonu Güvenlik Kamerası Yapma

Telefonu Güvenlik Kamerası Yapma
Merhabalar, işinize yarayacak bir konudan bahsetmek istiyorum.
Telefon ile güvenlik kamerası yapmadan bahsedeceğim. Güvenlik kamerası dedikte, o kadar profesyonel anlamda değil bir odayı geçici bir süre izlemek için veya buna benzer gibi konularda kullanabileceğiniz bir basit bir uygulama.
Başlangıç olarak bize lazım olacaklara gelirsek;
  • 1 tane android telefon (işletim sistemi fark etmiyor)
  • 1 tane de bilgisayar veya tablet İşlemlerimize gelirsek;
  1. Google marketten Airdroid uygulamasını telefonumuza indiriyoruz.Uygulama linkini ve kullanımını en altta sizlerle paylaştım.
  2. 1. adımda telefonumuza indirmiş olduğumuz airdroid uygulamasını açıyoruz.
  3. Telefonumuza indirmiş olduğumuz uygulamayı açınca karşımıza ip adresi çıkacaktır. 192.168.xx.xx.xxxx şekilde olabilir.

  4. Bilgisayarımızdan chrome tarayıcıyı açıp adres yerine o ip adresini olduğu gibi yazıyoruz. Enter’a bastığımızda telefonumuzdan onay isteyecektir.
  5. Kabul et dediğimizde telefonumuzun bütün dosya ve klasörleri veya bilgileri tarayıcı ekranına gelecektir. Alttaki resimde görebilirsiniz.
  6. Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır, tam halini görmek için tıklayınız.
  7. Bilgisayarımızın tarayıcısından ( üstteki resimde görülen ekrandan) kamerayı açalım.
    Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır, tam halini görmek için tıklayınız.
  8. Böylece telefonu sabit bir yere yerleştirirsek birazda internet bağlantınız güzelse elde edemeyeceğiniz görüntü olmayacaktır.Aynı canlı kamera izler gibi an ve an görüntü alabilirsiniz.Üstelik telefon ekranınız kapalı bile olsa bilgisayarınızdangörüntü almaya devam edeceksiniz.Böylece o oda da veya telefonu yerleştirdiğiniz mekanda bulunan kişiler hayatta şüphelenmeyeceklerdir.
https://play.google.com/store/apps/d....sand.airdroid

Related Posts

0 yorum: