19 Mart 2016 Cumartesi

// Siber Saldırıları Canlı olarak İzleyin \\

// Siber Saldırıları Canlı olarak İzleyin \\


Savaşları televizyondan canlı izlediğimiz gibi siber savaşları da tarayıcılarımızdan gerçek zamanlı izlemek nasıl olurdu? Şu dakikada, şu saniyede hangi ülkede hangi sitelere nerelerden saldırı oluyor? Bu sorunun cevabı ise Norse'un hazırladığı gerçek zamanlı, interaktif haritada gizli.

ABD merkezli bir güvenlik firması olan Norse, map.ipviking.com üzerinden dünyanın siber saldırı haritasını gerçek zamanlı olarak kullanıcılara sunuyor. Her saniye ne kadar fazla sitenin siber saldırganların hedefi olduğunu gördükçe hayrete düştüğünüz bu haritada ülkelerin siber güvenlik durumlarıyla ilgili de bilgi sahibi olabiliyorsunuz.

İçinde Türkiye’nin de olduğu 40 ülkeyi kapsayan haritada saldırıların kaynağı, türü ve yönü hakkında veriler ekranda hızla akıyor. Saldırı kaynağı olan ülkeler, saldırıların yapıldığı ülkeler, saldırı türleri ve saldırıların detayları anlık olarak bu interaktif haritaya aktarılıyor.

Verilere göz attığımızda ise en fazla siber saldırınn yapıldığı ülke Çin iken ikinci sırada ABD geliyor. Diğer yandan en fazla saldırıya uğrayan ülke ise yine ABD.

Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır, tam halini görmek için tıklayınız.


Ülke filtremizi Türkiye’ye getirdiğimizde ise siber saldırganların en fazla İstanbul ve Ankara’yı hedeflediğini görebiliyoruz. Türkiye’den yapılan saldırıların hedefi ise daha çok ABD ve Rusya’da yoğunlaşıyor.

Siber suç ve saldırıların gitgide yaygınlaştığı günümüzde bu siber saldırıların gerçek zamanlı akışını takip etmek isterseniz buradan bu interaktif haritaya göz atabilirsiniz.

Norse - IPViking Live

İnternet olmayan yerde internete girmek


Size en basit yoldan anlattım, ttnet şart dedim çünkü bunca şeyi yapmak için çoğu kişi burda okuyarak nete bağlı olması gerektiği için öyle aktardım, kimisi de küçük olabileceği için, şunu belirtmek istiyorum. bu "İNTERNET ÜCRETSİZDİR"

ne ttnet ne turkcell ne bilmem ne gerek kalmayacak.

gerekli dosyaları usb ye alarak anlatıma da bi şekilde ulaşarak internet bağlantınız olmadan yapabilirsiniz ve bitirdiğiniz de ücretsiz internet sizlerle. 

pek bilinmez ama bana kalırsa çok değer bulacak bir şey olucak. 

https://freifunk.net/en/

https://freifunk.net/en/what-is-it-about/


-------------------------------------------------------------------------------------------


  • Pek çoğumuz için sadece bir tane internet var. World Wide Web, yani WWW.
  • Bizler İnternetin bu halinin izlenilebilir, takip edilebilir, filtrelenebilir, önemsizleştirilebilir ve kapatılıp bozularak sansürlenebilir olduğunu öğrendik ama İnternete bunların yapılabileceğini asla kabul etmedik.
  • Bazılarımız bu tür izleme ve sansürleme faaliyetlerini aşmak ve bunlardan kurtulmak için Vekil Sunucular (Proxy) kullandı, bazılarımız sanal özel Networklere (Virtual Private Network -VPN) başvurdu. Ama teknik bilgi seviyesi ortalama bireyler için bu çözümleri bulmak ve kullanmak genelde zor ve karmaşık.

Alternatif Kendin-Yap Altyapısı:

  • Tüm bu olumsuzluklara rağmen hala ONLARIN networkünü, yani bozup kırdıkları, sansürleyip izledikleri İNTERNETi kullanıyoruz.
  • İnternet, birbirine bağlı çok sayıda bilgisayar ve sunucudan başka bir şey değildir aslında. Servis Sağlayıcı (TTNET, Turkcell, Superonline vd.) şirketleri, bizi diğer bilgisayarlara bağlayan aracılar olarak kullanıyoruz.


Freifunk Nedir?


  • Kısaca Freifunk, çok kullanılan ve tanınan, kimi oldukça ucuz kablosuz router-modem marka-modelleri için yazılmış açık kaynak temelli özgür firmwaredir. (donanımı çalıştıran ara yazılım)


Nasıl Çalışır?



  • Firmware routerınıza yüklenir yüklenmez herkesin bağlanabileceği ücretsiz bir Wi-Fi (Kablosuz Ağ) açar.
  • İnternete bağlanınca, Almanyadaki Chaos Bilgisayar Kulübü sunucularında yer alan çeşitli ağ geçitlerine bir VPN tüneli oluşturur.
  • Bu ağ geçitlerinin, trafiğin tarafsız ve sansürsüz internete ulaştığı Hollandaya yönlendirilmiş kalıcı VPN tünelleri vardır.
  • Ulaşılabilir bir Wi-Fi uzaklığında birden fazla cihaz olduğunda bu cihazlar, tüm ulaşılabilir routerların, herkesin diğerlerine bağlı olduğu bir ağ olan Mesh-netini oluşturmaya başlar.
  • Trafik bu ağ yoluyla yönlendirilir ve eğer tek bir router ağa bağlıysa artık hepsi bağlı demektir.
  • Bu da kişisel ve ucuz bir altyapı oluşturmayı mümkün kılmakta ve mobilde 3G vb. teknolojilerde çeşitli sebeplerle bozulma olan coğrafi alanlara da her zaman kullanılabilir ücretsiz internet getirmektedir.
  • Böylelikle de, basitçe söylemek gerekirse, bundan sonra kendi kişisel ağınıza sahip oldunuz demektir. Artık İnternet Servis Sağlayıcınız bizzat siz yani kendinizsiniz.


Bununla Neler Yapabilirsiniz?

  • Her istediğiniz yere Mesh-Neti oluşturan routerlar vasıtası ile sansürsüz açık Wi-Fi internet taşıyabilirsiniz.
  • Gerçek İnternet bağlantısı çok uzakta olsa bile artık İnternetin bozulduğu ya da hiç olmadığı yerlerden de İnternete girebilirsiniz, böylece internete güvenli ve sansürsüz bir şekilde bağlanmış olursunuz.


Peki Tüm Bunlar İçin Neye İhtiyacımız var?

  • Bir Wi-Fi Router ( Uyumlu modeller aşağıda listelenmiştir)
  • Bir bilgisayar
  • Bir internet



Nasıl kurulur?
1. Bu ucuz Wi-Fi routerlardan birini edinin.

  • TP-Link TL-WR740N
  • TP-Link TL-WR741ND
  • TP-Link TL-WR841N
  • TP-Link TL-WR841ND
  • TP-Link TL-WR842ND
  • TP-Link TL-WR1043ND
  • TP-Link TL-WDR3600
  • TP-Link TL-WDR4300
19 Nisan 2014 güncellemesi: http://hamburg.freifunk.net/anleitung#firmware adresinde bir çok yeni router için ilgili firmware yazılıp eklenmiş durumda. Bunlar arasında high range kapasite yani bina dışı noktalar/nodlar kurmak için olan -üsttekilerden biraz daha pahalı da olsa- ve cidden az güç tüketenler var.
2. Yukarıda gösterilen modellere göre uygun firmwarei yükleyin.

(Erstinstallation, İlk yükleme)
http://wiki.freifunk.net/Freifunk_Hambur...e#Download


3. Routerı bilgisayarınıza bağlayın ve http://192.168.1.1 adresini internet tarayıcınızda açın.


4. Gelecek ekrana şunları girin: User (Kullanıcı adı): admin ve Password (Şifre): admin

5. Önce Sistem araçlarına (System tools)a, sonra firmware upgradee gidin


6. İndirdiğiniz dosyayı seçin ve firmwarei güncelleyin (update).
7. Router girişi yenileyince http://192.168.1.1 aracılığıyla giriş yapın. Knoten neu einrichten (yapılandırman noktası) linkini tıklayın.
8. Bir şifre password oluşturun ve weiter (devam) düğmesine tıklayın.
9. Routera uygun bir isim verin ve weitere tıklayın.

10. Mesh-Vpn aktivieren (mesh-vpn aktifleştirin) kutusunu işaretleyin ve gerisini boş bırakıp weitere tıklayın.

11. Harflerden ve rakamlardan oluşan uzun satırı kopyalayın ve bu sayfaya gidin

(VPN ağ geçidi sayfası): http://freifunk-gw01.hamburg.ccc.de:8080/
12. Router ismini Knotenname olarak girin

VPN-Schlüssel kısmına kopyaladığınız karakter satırını yapıştırın (Bu sizin VPN anahtarınızdır).

-MAC-Adresse kısmına routerın MAC numarasını girin. (Cihazın ya da kutusunun arkasında yazılıdır.)

-Kontakt Nickname / Name kısmına bir kullanıcı adı yazın

-Kontakt E-Mail-Adresse kısmına bir e-posta adresi girin

-Koordinaten des Knotens (freiwillig) kısmında router koordinatlarını girebilirsiniz -bu isteğe bağlıdır, eğer bu veriyi girerseniz routerınız ve durumunuz haritada gösterilecektir
(bkz. http://freifunk-gw01.hamburg.ccc.de/ffhhmap/geomap.html ) Böylece insanlar ülke dışında nerelerden ücretsiz internete ulaşılabildiğini görebilirler: unutmayın ki olası düşmanlarınız da yani hükümetler ve şirketler de bunu görebileceklerdir. Burada karar sizindir.


13. Routerınızı yeniden başlatma linkini ile yeniden başlatın.


14. Routerı uygun bir yere koyun.

15. Routerı mavi WAN arayüzü ile Almanya üzerinde Hollandaya bağlayan VPN bağlantısı için internete bağlayın, ya da

16. Sadece Mesh-Net i uzatmak için koyduğunuz yerde bırakın.


Önemli
Bu anlatılanlar sansürsüz ve izlemesiz İnternete bir ağ geçidi açıyor ama özensiz kullanıma yama yapmıyor.

Açık kablosuz ağlarda daima SSL vb. kullanın.
Detaylı bilgi için şu tarayıcı eklentisine bakabilirsiniz: https://www.eff.org/https-everywhere

Eğer tweet atar yada facebook yorumu yaparsanız; hükümetiniz sizi gerçek adınızı kullandığınız FB/Twitter vb. sosyal medya hesaplarınızdan bulup yine göz altına alabilir ya da hapse atabilir; yani aslında sosyal medyaya ne tür bir ağ geçidiyle girdiğinizin bir önemi olmaksızın yine de hapı yutabilirsiniz.

Sosyal medyada gerçek isim kullanmayın; sadece VPN ile ulaşabildiğiniz yeni hesaplar oluşturun, resimlerden, videolardan, dokümanlardan Exif verilerini kaldırın (link).

Dikkatsiz ve özensiz kullanım, bütün çabalarınızı boşa çıkarır.


Freifunk Nereden Geliyor, Kime Ait?

Freifunk yazılımı yerel topluluklar tarafından düzenlenen ve aynı zamanda ağ geçitlerini ve VPN tünelleri sağlayan OpenWRT tabanlıdır.

%100 GİZLİLİK

%100 GİZLİLİK

Nasıl %100 Gizlenirim?


-Proxy Nedir?
-Hangi Yazılımları Kullanmalıyım?
-VPN Gizlenmek İçin İşe Yarar Mı?
- Nasıl %100 Gizlenirim?


%100 Gizlenmek ve anonim olmak için bir kaç metot mevcuttur.Bugün Tor ağından ve gizlilik yapılandırmasın bahsedeceğim. Tor Browser ve Vidalia Bundle kullanarak %100 gizlenmek pek ala mümkündür.

Gerekli yazılımlar;


1- Tor Browser --> https://www.torproject.org/download/...d-easy.html.en
2-Tor Vidalia--> Tor Vidalia Türkçe En iyi İp Adresi Gizleme Programı | Full Program İndir | Full program | Full programlar | Ücretsiz

Bu iki yazılımı bilmeyenler için üstü kapalı bahsedeyim; Tor Browser (Tor Onion Router) gizli bir ağ topolojisidir, normal sunuculardan biraz daha farklı mantıkta çalışır, aldığı veriyi doğrudan hedef sunucuya iletmez, bunun yerine bu ağda yer alan anonim sunucularda dolaşarak veriyi şifreli bir halde hedef sunucuya iletir Tor'un yavaş olmasının sebebide budur Tor ağına her bağlandığınızda size yeni bir IP tanımlar, ananoim olmak için bu yeterlidir fakat yeterince güvenilir değildir bu yüzden burada devreye tor vidalia giriyor.

Tor Vidalia, bir Tor Bundle'ıdır, Tor Broswer'dan bağımsız da kullanılabilir. Yazılımı çalıştırdığınızda tor ağına bağlanarak 3-10 saniye aralıkla yeni proxy tanımlar ve tamamen anonim olmanızı sağlar. Bu uygulama bilinen en iyi 'Cyber Ghost' gibi VPN uygulamalarından çok daha kaliteli ve gerçek anlamda gizlenmeye yarayan bir yazılımdır, üstelik tamamen ücretsizdir.
Ayrıca bağlantı ve proxy ayarlarını kendi kullanımıza özgü olarak manuel de yapılandırabilirsiniz.
Ayrıca, bu iki yazılımı çalıştırdığımızda her hangi bir java uygulamasının aktif olmamasına dikkat edelim. (CTRL + Alt + Del) yaparak 'jusched.exe, gwx.exe' gibi yan uygulamaları kapatıp tam anlamıyla güvenli bir bilgisayar ortamı yaratabilirsiniz.


Peki ne yapacağız?


-->Tor Browser'ı ve ardından Tor Vidalia kurup bilgisayarda çalışan java ve flash uygulamalarını kapatıp çalıştıracağız. Artık Tor Browser üzerinden tamamen anonimiz...

Proxy Nedir?


Proxy, Türkçe'de 'Vekil Sunucu' anlamına gelir. Bir ağ sayfasına erişim için doğrudan bağlanmak yerine vekil sunucu atanır, böylelik proxy kullanmış oluruz. Google'dan araştırarak live proxyler edinip ağınıza manuel vekil sunucu atayabilirsiniz, veya bunun yerine oldukça profesyonel bir şekilde çalışan 'Tor Vidalia' gibi yazılımlar kullanabilirsiniz
.

Hangi Yazılımları Kullanmalıyım?


Tor Browser ve Vidalia Bundle'a ek yazılım önermem ama 'Mask My IP' işinize yarayabilir. Çünkü bazı sistemler ve poslar sadece Turk IP'si kabul eder, bunun için 'Mask My Ip' adlı yazılımın crackli sürümünü temin edip bu uygulamalarla birlikte çalıştırıp, fake lokasyon olarak Türkiye'yi seçerseniz, size sahte bir Türk IP'si verir. Bu sayede bazı sistemleri kandırabilirsiniz.

VPN Gizlenmek İçin İşe Yarar Mı?


Yakalanma sürenizi sadece 1 hafta erteler, hiçbir firma işleyeceğiniz bilişim suçları hakkında size gizlilik garantisi vermez, kullandığınız VPN yazılımının (Privacy Policy – Privacy & Terms) açıklamasını çevirip okuyabilirsiniz.

>>Virüs Total <<



NOT:Arkadaşlar bende torvidalia kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.
Yardımcı olabilsem bir teşekkür yeter.

10 Mart 2016 Perşembe

F@tih tahtasının usb Duvarını Gecin!

F@tih tahtasının usb Duvarını Gecin!

Öncelikle merhaba astlarım ve üstlerim. Bu konumda f@tih usb korumalı tahtaların şifresini kırmayı öğreteceğim. Bu dosyayı bizim okulda bilgisayarlarla ilgilenen hocanın arşivinden aldım. Kesinlikle alıntı değildir. Dosyayı zaten f@tih'in bilgisayarlarından aldığım için virüs olduğunu sanmıyorum.

Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır, tam halini görmek için tıklayınız.

Flash_hazırla.exe dosyasını çalıştırın.

Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır, tam halini görmek için tıklayınız.

İl-İlçe ve Okul adını girin. En az 9 en fazla 16 karakterden oluşan güçlü bir şifre belirleyin. 
Daha sonra “Ayarları Kaydet” butonuna basın. Bu ayarlar “atak.ini” dosyasına kaydedilecektir. Bu dosya akıllı tahtalara kurulum yapılırken kullanılacak. Dikkat bilgileri başka bir dosyadan kopyalayıp yapıştırmayın. Bu hatalara neden olabilir!Bu programı kapatmadan kullanıcılara flash anahtarları da oluşturabilirsiniz. Eğer programı kapatırsanız şifre kaydedilmediği için her seferinde aynı şifreyi girmeniz gerekir. Eğer şifreyi değiştirmek istiyorsanız “Ayarları Kaydet” butonuna tıklamanız yeterlidir. Program açıkken bir flash bellek takıyoruz. Kullanıcı bilgilerini girip “Anahtar Oluştur” düğmesine basıyoruz.

Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır, tam halini görmek için tıklayınız.

En az bir adet program kaldırma flash belleği oluşturunuz. Bunun için yapmanız gereken “Atak programını kaldırma diski/anahtarı oluştur !” kutucuğunu işaretleyip “Anahtar Oluştur” demek.
Hdd sürücünüzdeki “bte_org_tr” klasörünü flash belleğinize kopyalayın ve Akıllı Tahta kurulumuna geçelim.

Akıllı Tahta Kurulumu: Öncelikle programın dış müdahale ile kaldırılmasını önlemek amacıyla: Bios ayarlarından bilgisayarın sadece Hdd ile başlamasını, diğer boot edilebilir sürücülerin kapatılmasını sağlayıp (disable) BIOS girişine şifre koyunuz. Akıllı tahtayı Administrator kullanıcısıyla açın. Eğer varsa Antivirüs programlarınızı kuruluma geçmeden önce kapatınız. Flash belleğinizdeki “atak_kur.exe” dosyasını çalıştırın.

Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır, tam halini görmek için tıklayınız.

Program açıldığında “Kabul ediyorum” kutucuğunu işaretleyip “Kur” düğmesine basınız.

Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır, tam halini görmek için tıklayınız.

Kurulum bitince sizden sınıf ismi girmeniz istenir. Sadece sınıf adını giriniz. 

Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır, tam halini görmek için tıklayınız.

Bu bilginin girişinden sonra kilitleme ekranı karşınıza gelecektir. Eğer takılı bulunan flash bellek anahtar olarak ayarlanmışsa bu flash belleğinizi çıkarıp tekrar takınız. Değilse anahtar bir flash bellek takınız.

Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır, tam halini görmek için tıklayınız.

Flash bellek takıldığında bu ekran kapanacaktır. Eğer ders arasında çalışmanız yarım kaldıysa akıllı tahtanın sizi beklemesini sağlayabilirsiniz. Bunun için flash bellek çıkarılmadan önce ekranın sağ alt tarafındaki program simgesine sağ tıklanır ve kaç dakika ara verilmek isteniyorsa seçilir. Daha sonra flash bellek çıkarılır. Program güvenli modda çalışacak şekilde ayarlanmıştır. Anahtar ile bilgisayar açıldığında program korumasız hale gelmektedir. Kullanıcının programa müdahale edilmesine izin vermemesi gerekir.

Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır, tam halini görmek için tıklayınız.

Not: Bilgisayarlarda da çalışır zaten attığım dosyada anlatım var. Ben o kadar uğraştım, Teşekkür etmek 2 saniye. Yorum atmak yerine teşekkür edin ben yararlı olduğunu anlarım. Bir eksiğim varsa lütfen belirtiniz. Kolay gelsin. 

İndirme Link : Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
Rar Şifresi : tht
Virüs Total :
https://www.virustotal.com/tr/file/4...is/1457622104/

     

İstediğiniz bilgisayaeı tek tıkla cökertme

İstediğiniz bilgisayaeı tek tıkla cökertme

Arkadaşlar bu vereceğim çok basit bir komut. Bu komutu sinir olduğunuz birisine BAŞLAT/ÇALIŞTIR 'a yazdırmanız gerekiyor. Nasıl yazdıracağınız ise sizin hayal gücünüze kalmış.Burada amaç hdd'i çökertmek. KENDİNİZ YAZMAYIN KURBANA YAZDIRIN.

Kod:

/timersecure 0 0 //mkdir $mid(c:,1,2) $+ $rand(1,99999) $+ $rand(A,Z) $+ $rand(a,z)

     

Şifreli Pcye Giriş

Şifreli Pcye Giriş

Şifreli Bilgisayara Girmek
Arkadaşlar şifreli bir bilgisayar düşünün. Siz şifreyi bilmiyorsunuz ama PCye girmeniz gerek, babanız, abinbiz, ablanız vs. PCye şifre koymuş ? Konumuzda bu şifreyi aşıp PCye şifre girmeden girmeyi gösterecegim.

+ Öncelikle daha önceden bu pcye girmiş olmamız lazım. Şifresiz giriş için PCde ufak bir degişiklik yapmak gerekiyor. Bi yolunu bulup şifreyi bilen birinden PCyi açtırın.
+ Olayın mantıgı şudur ; oturum açma ekranında bazı programlar çalıştırılabiliyor. Örnegin, yapışkan tuşlar. Biz sistemde yapışkan tuşlar uygulamasının adını degiştirip yerine aynı adla CMD (komut istemcisi) nin bir kopyasını koydugumuzda oturum açma ekranında yapışkan tuşları çalıştırdıgımızda CMD açılacak ve buradan girecegimiz basit bir kodla PCyi şifresiz açacagız.
+ Bunu yapmak için, REG ADD "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\sethc.exe" /v Debugger /t REG_SZ /d "C:\windows\system32\cmd.exe" Girdisini çalıştırıp regedite eklememiz yeterli.
+ Artık oturum açma ekranında (şifrenin soruldugu yer)Shift tuşuna 5 kere bastıgınızda komut satırı açılacak. buradan istediginiz komutu pcye verebileceksiniz.
+ Komut satırından start explorer.exe komutu verip masaüstünü açabilirsiniz

Laptop Çalınmasına Önlem Alın!

Laptop Çalınmasına Önlem Alın!


Arkadaşlar bir kaç kişinin laptopları çalınmış ve benden bilgi rica ettiler ve bende paylaştım, daha sonra bu bilgiyi bütün üyelerle paylaşma gereği duydum umarım beğenirsiniz.

Laptopun mac adresini mutlaka bir yere not edinin..

MAC Adresinizi bulmak için MS-DOS kipinden bulabilirsiniz.Kullandığınız Windows Xp ve ya Windows 7 ise farketmez.Asagıdaki yolu izleyiniz.

Başlat > Çalıştır a giriniz. CMD yazıp enter a basınız.Size kara ekran cıkacaktir.O kara ekran windows un iskeleti olarak bilinen MS_DOS kipi açılacaktır.

Bu komutu yazınız > ipconfig /all yazdığınız taktirde size bütün bağlantılarla ilgili Adreslemeleri göreceksiniz.

Kısayolu olarak modeminizden WLAN sekmesinden de MAC Adresinizi görebilirsiniz.Fakat modeminizde asla MAC filtresi koruması deaktf durumunda gerekmektedir.

her ethernet kartının, dünya üzerindeki hiçbir ethernet kartının adresiyle eşleşmeyen 48 bitlik bir MAC adresi vardır ve ancak üreticisi tarafından bu adres belirlenir. 
sizin laptop un üzerinde de bu kart var. eğer çalanlar işi bilmiyorsa (yani bir şekilde bu kartı değiştirmemişlerse ya da alt etmemişlerse) kolaylıkla bu adresin izini sürebilirsiniz.
fakat sizin de bu mac adresini bilmeniz gerekiyor tabiki.

Çalındıktan sonra yapabilecekleriniz:

laptopu aldığınız yere gidip makinanızla (laptop) ilgili donanım kayıtları olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

ya da kitapçıkları varsa ve seri numarası varsa laptop markasının türkiye subesine başvurup bilgisayar üzerindeki donanım hakkında bilgi alabilirsin. 
ve bu mac adresini EMNİYETE bildirirsiniz.. bu makinayı kullanarak internete giren birinin izini böylece bulabilirler. 

Benim bildiklerim bu kadar arkadaşlar umarım böyle bir olay başınıza gelmez../ 
geldiysede geçmiş olsun

Bilgisayarınız artık ışık hızında!

Bilgisayarınız artık ışık hızında!


Selamun aleyküm beyler.Sizlere bilgisayarınızın güvenliğini artırmayı ve bilgisayarınızdan en yüksek performansı almayı bildiklerimle anlatacağım.Biraz uzun olabilir ancak okumanız sizin için faydalıdır.

TurkHackTeam//SolidStar

Güvenlik:
Bilgisayarınızı virüslerden korumanın birçok yolu vardır.Pek çoğu işe yaramasa da bu vereceklerim size çok iyi bir koruma sağlayacaktır.

1-Avira Antivirus Pro
Comodo son zamanlarda çok düşüşe geçti bu nedenle şu anda genel platformlarda en güçlü yazılım Avira'dır.Bununla birlikte eğer daha da hafif koruma isterim diyorsanız 360 Total Security öneririm.
Avira için 2020'ye kadar olan lisansı forumda paylaştım bulabilirsiniz.

THT-SolidStar

2-ComboFix
Antivirüs özelliği taşımayan sadece güçlü bir tarama özelliği bulunan ComboFix bilgisayarınızı kısa bir analizden geçirerek bilgisayarınızı tarar.Şahsen benim bilgisayarımda virüs olmadığını düşündüğümde (O zaman bende Comodo yoktu.Norton kullanıyordum.)ComboFix ile tarama yaptırdım ve 394 virüs buldu.Bunların 11'i Trojan geri kalanı Malware'di.Kısaca ComboFix bir virüs tarayıcısı olup tüm virüsleri tam 12 den vurur.Bu da bilgisayarınızda bulunması gereken bir program.

TurkHackTeam//SolidStar

3-Microsoft Safety Scanner
Aynı ComboFix gibi Safety Scanner da antivirüs özelliği göstermez.Sadece tarama gerçekleştirir.ComboFix kadar güçlü olmasa da bilgisayarınızdaki virüsleri rahatlıkla bulabilir.Ancak her 10 günde bir yeniden yüklenmesi gerekir.Çünkü güncelleştirmeler 10 günde bir yüklenir.Bilgisayarınızın ihtiyacı olan ilaç gibi bir program daha.

TurkHackTeam//SolidStar

HIZ:
Bilgisayarınız çok yavaş olabilir.Bu durumdan dolayı sinir krizi de geçiriyor olabilirsiniz.Sizi anlıyorum ben de çok yaşadım 
Ancak bunun bir çözümü artık var.Bu forumda genellikle isminden bahsedilen bir program olan Advanced SystemCare 7.0 Pro mutlaka kullanmanız gereken anti-yavaşlık programı.İndirmek çok basit.İnternette Advanced SystemCare 7.0 aratma yaparak Free sürümü indirin.Ancak Free sürüm indirin.Çünkü elimdeki lisans anahtarı sayesinde bunu Pro sürüm yapacaksınız  
İşte lisans kodu: C5381-80DD2-B0C44-CD9B4 (BU LİSANS KODUNU FORUMDAN BİR ARKADAŞTAN ALDIM.KİM HATIRLAMIYORUM AMA RESMİN ALTINDA TreeH yazıyor.Teşekkürler kısaca  )
Herneyse lisansı etkinleştirdikten sonra birsürü seçenek var.Sisteminizi geliştirmek için.Kısacası bilgisayarınız çok ağırsa bu program koşu bandı gibi gelecektir 
Wise PC 1stAid
Bu program küçük bir sistem geliştirme programı.Ancak hakkını vermeliyim ki çok iyi.Sistem bilgisayarınızı çok hızlandırıyor.Bir sürü seçeneği olan ve her dakika geliştirilen bu programı kullanmanız sizin açınızdan çok iyi olacaktır.

TurkHackTeam//SolidStar

Şimdi temp klasörümüz gerçekten de sistemi çok fazla yorar.Bu nedenle şunları yapalım:
Windows 7,Vista :
Başlat menüsüne tıklayın ve %temp% yazıp enterlayın.Çıkan sayfada Shift+Delete yapın ve evet deyin.En az 1GB kalıntı dosya olduğunu göreceksiniz.
XP için:
Başlat>Çalıştır>%temp% aynı işlemleri yapalım!

TurkHackTeam//SolidStar

Evet arkadaşlar şimdi program önerim daha var.CCleaner indirip analize basalım ve temizleye basalım.Fakat temizleye basmadan önce yan sekmeden DNS Çözücü Önbelleği seçelim.Bu interneti de sistemi de hızlandıracaktır.
NOT:Bunları yapmadan önce sistem yedeği almanızda fayda var ne olur ne olmaz!

TurkHackTeam//SolidStar

İNTERNET HIZI
Konumun dışında ancak sizin için bunu da yazacağım 
İnternetinizin yavaş olması doğaldır.Hele kotalı internetlerin.Ancak bu yöntem ile internetiniz hızlanacak.
Denetim masasına girin ve oradan İnternet seçeneklerini seçin.Üst menüden bağlantıları seçin.Sonra oradaki kutuda yazan herhangi bir şey varsa onu tamamen silin.Bundan sonra pc nizi yeniden başlatın.Karşınıza DNS ayar yapılandırması çıkabilir de çıkmayabilir de.Bana çıkmıştı yalan olmasın.Sonra internetinizde %60 hızlanma olacaktır.Ancak bu işlem Windows XP içinde yapılmıştır.Diğerlerinde olur mu bilmiyorum.Büyük ihtimalle olur.
Ayrıca her saat başı masaüstünüzü F5 yenileyin.Kısayol önbellekleri temizlenir

EDİT:Arkadaşlar konumu farklı sitelerde kaynak gösterilmeden kullanıldığını gördüm emek hırsızlığı yapanlara hakkım HARAM ZIKKIM OLSUN!Konunun orijinali Turkhackteam SolidStar tarafından yazılmıştır!!!!

TurkHackTeam//SolidStar

Ekstra olarak internet hızı için şunları yapabilirsiniz:
Cmd açarak bunları yazın
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns

bu kodlar önbelleği silecek ve neti biraz olsun rahatlatacaktır

6 Mart 2016 Pazar

Telefon Çalınması , Kaybolması Durumunda Yapılacaklar

Merhaba arkadaşlar android cihazların en kötü yanı çalınması , kaybolmasıdır. Şimdi bu durumlarda neler yapabiliriz ondan bahsedicem.



Öncelikle önlem olarak Android Cihaz Yöneticisi'ni indirip kuruyoruz.

Önlemimizden sonra telefonunuz kaybolduğunda şu adımları izleyeceksiniz.

*Her hangi bilgisayarımızdan şu adrese giriyoruz. --> https://www.google.com/android/devicemanager?hl=tr

*Telefonuzun bağlı olduğu gmail hesabına giriş yapıyorsunuz.

*Karşınıza gelen Android Cihaz Yöneticisi sayfasında cihazınızın haritadaki konumunu (GPS açık ise) en son kullanıldığı zamanı görebilirsiniz. Cihazınızın konumuna bağlı olarak çalındığını ya da bir yerde unuttuğunuzu, düşürdüğünüzü görebilirsiniz.

*Telefonunuz çalındıysa "Kilitle" butonuna tıklayıp cihazın kilit ekranındaki şifreyi değiştirerek hırsızın kullanımına kapatabilirsiniz.

*Eğer cihazınızı bir yerde unuttuysanız ya da düşürdüyseniz "Zili Çaldır" butonuna tıklayarak telefonunuzun sesini duyabilirsiniz.

50 TL'LİK Banko Kupon Uygulaması

50 TL'LİK Banko Kupon Uygulaması
Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlere Google Play Store'de 50 TL olan iddaa kupon uygulamasını bedava vereceğim . Lafı fazla uzatmadan anlatayım . Tek söyleyeceğim şey hiç kimseyi iddaa oynamaya teşvik etmiyorum . İddaa oynayan arkadaşlarımız yararlansınlar diye bu konuyu açıyorum. 
Programın linki apk olarak: http://link.tl/AGvT
Google Play Store Linki : https://play.google.com/store/apps/d...BettingWinTips
Buradan da girip uygulama ile ilgili bilgi alabilirsiniz. 

Programdan birkaç görüntü..

Virüs Total : https://www.virustotal.com/tr/file/b...is/1457196544/ TerrTemizz